ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Цвеќиња за продажба на пазар во Тбилиси. Мажите низ целата земја ќе им ја потврдат на жените својата љубов со дарување на сувенири и цвеќиња, кои се особено барани во овој период, на Меѓународниот ден на жената 8 мар
Останати галерии