ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Настапот на Мадона со Ники Минаџ (лево) и М.И.А. за време на шоуто на полувреме на НФЛ фудбалскиот натпревар меѓу Њујорк џајантс и Њу Ингланд патриотс во Индијанополис, Индијана
Останати галерии