ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Жители на селото Јавалпити возат мотоцикл во текот на паузата од годинешниов „кваруп“, ритуал што се одржува неколку дена во чест на смртта на личност од голема важност за нив, во националниот парк Ксингу, во државата Мато Гросо.
Останати галерии