ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Моделка позира на „БМВ Ц600 спорт“ на презентацијата за медиуми на 33-от Меѓународен саем за автомобили во Бангкок. Меѓународен саем за автомобили во Бангкок ќе се одржи од 28 март до 8 април.
Останати галерии