ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Реган Рени, сопственик на најголемиот смарагд во светот, го гледа скапоцениот камен во аукциската куќа „Вестерн стар“ во Келоуна, Британска Колумбија. 57.500-каратниот смарагд, наречен „Теодора“ кој е со тежина од 11,5 кг беше изваден во Бразил и сечен во Индија
Останати галерии