ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Пралини прикажани за време на презентацијата на швајцарскиот произведувач на чоколадо, Каилер во Брок. Од денес швајцарските потрошувачи може да си порачаат луксузна чололада преку интернет од Маисон Каилер, бренд на прехранбениот гигант „Нестле“
Останати галерии