ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Војници од специјалната единица на Министерството за внатрешни работи носат гас-маски и ползат на теренот за време на тест во близина на селото Горани, 32 км западно од Минск. Војниците треба да поминат неколку тешки тестови пред да влезат во елитната единица „Црвени беретки“ на Министерството.
Останати галерии