ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Никол Минети, поранешен стоматолог за орална хигиена на поранешниот италијански премиер Силвио Берлускони и членка на регионалниот совет на Ломбардија, презентира креација од колекцијата пролет/лето 2013 од новата генерација на Пара, на Миланската модна недела.
Останати галерии