ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Река тече низ долината во близина на езерцата Мус, во Северозападните Територии. Канадскиот премиер Стивен Харпер најави формирање на Национален резерват Натс’ич’ох.
Останати галерии