ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Поглед на западниот град Фроденберг, Германија рано наутро. Поради рекордно ниските температури во делови од Источна Европа билансот на жртвите од арктичките временски услови достигна најмалку 89 луѓе.
Останати галерии