ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Возачот на Формула 1 од „МекЛарен“, Луис Хамилтон од Велика Британија стои до автомобилот „МекЛарен МП4-12Ц“ на промотивен настан пред Гран при на Ф1 во Сингапур.
Останати галерии