ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Авион Ф-15Е „страјк игл“ прима гориво од 100-от танкер за надополнување во воздух „винг КЦ-135“ за време на мисијата за надополнување во воздух над Атлантскиот Океан.
Останати галерии