ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Копач на златна руда ѕирка од мал рудник каде што работи во Калана. Речиси 10.000 туристи годишно го посетуваат Дџене, град на листата на УНИСКО за светско наследство во предходните години
Останати галерии