Фотографии на годината - Ројтерс

Поларна мечка плива под вода во зоолошката во Сент Фелисиен, Квебек, 31 октомври 2011. Според организацијата „Енвајормент Канада“, Канада е дом на околу 15.000 од речиси 20.000 полари мечки во светот
Останати галерии