ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Човек со картонска капа на која е прикажан новиот ај-пад на „Епл“ се радува додека оди да го купи таблетот пред продавницата на „Епл“ во Гинза, Токио. Новиот ај-пад на „Епл“ вчера беше пуштен во продажба во Јапонија, и повеќе од 450 луѓе чекаа во ред за да го купат.
Останати галерии