ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Јапонската планина Фуџи покриена со снег и окружена со облаци, видена од авион на оваа фотографија од 2 февруари 2010 година. Највисоката планина во Јапонија со висина од 3.776 метри, национален симбол што ги краси јапонските пасоши, е мирна од 1707 година
Останати галерии