ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Манекенки, облечени во трикоа што ја претставуваат палетата на сликарот, позираат пред презентацијата на групата „Џој д финале“, предводена од Брајан Мекфарлајн, за Карневалот 2013 во седиштето во Вудбрук, Порт-оф-Спеин.
Останати галерии