ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Ветерани и гости ја гледаат внатрешноста на павилјонот „Америкаснка слобода: центарот боинг“ по прославата на неговото големо отворање на проширувањето на Националниот музеј за Втората светска војна во Њу Орлеанс, Луизијана
Останати галерии