ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Учесници на конвенција облечени како Хи-Мен (лево) и Супермен пристигнуваат на поп-културниот настан „Комик-Кон“ во Сан Диего, Калифорнија.
Останати галерии