ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Општ поглед на стадионот Р Премадаса на зајдисонце од семафорот пред финалето на СП во крикет меѓу Шри Ланка и Западни Инди во Колумбо
Останати галерии