ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Уметничко дело од уметникот Чи Пенг од Пекинг кое владини претставници од бирото за култура сметаат дека е несоодветно за прикажување, е насликано пред инаугурацијата на Саемот на современа уметност СХ во изложбениот центар на Шангај.
Останати галерии