ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Никол Вилкинс од САД учествува на натпреварот во класичен бодибилдинг Шеру 2012 . На натпреварот учествуваат околу 31 бодибилдер од цел свет.
Останати галерии