ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Тајландската кралска почесна гарда маршира на парада за прослава на 85-от роденден на тајландскиот крал Бумибол Адулјадеџ пред Салата за крунисување „Ананта Самаком“ во Бангкок.
Останати галерии