ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Јагленисани дрвја од шумскиот пожар во комплексот Вајтвотер-Балди во Ново Мексико доминираат во пејсажот. Пожарот во комплексот Вајтвотер-Балди, во кој изгореа 97.813 хектари шума во националниот парк Џила, сега е 17 отсто локализиран, и од час во час се бележи напредок
Останати галерии