ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Кели Кембл од Источната конференција на женската фудбалска лига во која се игра во долна облека позира пред тренингот во Мексико Сити. Фудбалерките од Источната и Западната конференција в сабота ќе одиграат егзибиционен меч во Мексико Сити
Останати галерии