ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Борбени авиони МиГ-29 летаат во формација на меѓународниот аеромитинг во Белград. Учесници од 16 земји и Српските воздухопловни сили ги демонстрираа нивните летачки вештини во неделата, на одбележувањето на 100-годишнината од воената авијација во оваа балканска земја.
Останати галерии