ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Полна месечина над Скопје. Според НАСА, ова е втор пат овој месец да се забележи полна месечина – првата беше од 1 до 2 август. Овој феномен, означен како Сина месечина, се случува во просек на секои 2,5 години.
Останати галерии