ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Телевизиската личност Алисон Хагендорф фрла конфети од деловна зграда на плоштадот во Њујорк, како дел од подготовките за новогодишните прослави во Њујорк.
Останати галерии