ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Човек обвиткан со питони, меѓу кои е и бурманскиот питон албино, како дел од шоуто за прослава на претстојната Година на змијата според кинескиот календар во градот Малабон, северно од Манила
Останати галерии