ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Деца истураат студена вода врз себе за време на дневните вежби во градинка, на температури од минус 25 Целзиусови степени во Барнаул, главниот град на рускиот Алтајски регион.
Останати галерии