ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Ученици зборуваат пред говорот на опозицискиот лидер на Мјанмар, Аунг Сан Су Чи, на јавниот настан во Меморијалниот колосеум во Форт Вејн, Индијана
Останати галерии