ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Брзите возови „Хармони“ на ЦРХ380 (Кинеска железница со голема брзина) во базата за одржување на брзи возови во Вухан, во провинцијата Хубеи. Кина неделава ќе ја отвори најдолгата железничка линија со голема брзина во светот, кога ќе биде пуштена врска меѓу Пекинг и јужната метропола Гуангжоу.
Останати галерии