ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Светскиот шампион во нуркање, Французинот Пјер Фрола, кој во четири наврати имаше застој во дишењето, облечен како Дедо Мраз плива со риби во аквариум во Океанскиот музеј во Монако
Останати галерии