ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Гитаристите на бендот „Тандерболт крејзинес“ настапуваат додека Теслини трансформатори испуштаат електрицитет, кој понекогаш ги удира синхронизирано со музиката што ја свират на настап во Фужоу, во провинцијата Фуџијан.
Останати галерии