ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Бразилски римокатолички верници пристигнуваат со брод во градот Белем, придружувајќи го бродот на морнарицата кој ја превезуваше статуата на Нашата мајка од Назарет, за да учествуваат на прославите во Кирио де Назаре, најголемиот религиозен фестивал во земјата
Останати галерии