ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Работник работи на мешалка за стопен алуминиум во леарница во сигирскиот град Краснојарск. Леарницата произведува околу еден милион тони алуминиум годишно, и опфаќа околу 25 отсто од производството на алуминиум во Русија и три отсто во глобалнпото производство
Останати галерии