ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Прстенот на папата Бенедикт Шеснаесетти, фотографиран за време на неговиот лет до Бејрут на 14 септември 2012 година. Службениот прстен која папата го користи како печат на официјални документи и прогласи, според традицијата ќе биде уништен по неговата оставка, исто како да починал.
Останати галерии