ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Сурфер на зајдисонце пред новогодишната ноќ на плажата Ваикики во Хонолулу, Хаваи на оваа фотографија од 31 декември 2011. Островите што ја формираат државата Хаваи се американски рај, полн со впечатливи планини и идилични плажи чијшто најпознат жител, Барак Обама, тука порасна и стана првиот претседател црнец на САД
Останати галерии