ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Воен авион Ф18 на швајцарските воздухопловни сили пушта сигнална ракета за време на демонстративен лет на швајцарското воено воздухопловство над Алпите во кантонот Берн
Останати галерии