ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Јужноафриканецот Жан Де Вилерс е предизвикан од Ирецот Ричард Страус (лево) на меѓународниот рагби натпревар на стадионот „Авива“ во Даблин
Останати галерии