ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Абдул Самад (13) носи дел од половен автомобилски мотор внатре во автомобилска работилница во Мумбаи. Индиската автомобилска индустрија забележа благ пад во предвидената продажба на автомобили
Останати галерии