ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Веслачи ја веслаат кралската лаѓа за време на Кралската поворка на реката Чао Праја во Бангкок. Злати лаѓи во форма на лебеди и митски морски суштества пловеа по реката Чао Праја што тече низ тајландскиот главен град Бангкок во церемонијата стара 700 години,и во неа учествуваа повеќе од 2.000 веслачи
Останати галерии