ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Руски војници во историски униформи учествуваат во воената парадда на Црвениот плоштад во Москва. Со оваа парада се одбележува 71-годишнината од историската парада во 1941 година кога советските војници маршираа низ Црвениот плоштад кон линијата на фронтот во текот на Втората светска војна
Останати галерии