ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Вработени поминуваат покрај возилата на „Нисан моторс ко.“ во изложбениот простор на компанијата во Јокохама, јужно од Токио. „Нисан моторс ко.“ вчера требаше да излезе со информации за заработувачката во вториот квартал, кога најверојатно и ќе ги намали прогнозите за профитот за цела година
Останати галерии