ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Јамајчанецот Јохан Блејк (десно) го гледа својот колега Јусеин Болт како го држи „Венлок“ една од маскотите на ЛОИ во Лондон, додека ја прославува победата во финалето на 100 метри. Болт победи, пред Блејк кој беше втор и Џастин Гетлин од САД кој заврши на третото место
Останати галерии