ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Автомобил под искорнато дрво по вчерашните обилни врнежи од дожд, град и силни втришта во Буенос Аирес. Како резултат на невремето неколку подземни, автобуски и железнички линии беа во прекин како и снабдувањето со електрична енергија
Останати галерии