ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Комбинација од фотографии на која е Британката Џесика Енис, во седум различни дисциплини на женскиот седмобој на ЛОИ во Лондон. Енис стана златната девојка на Игрите во Лондон кога победи во седмобојот пред 80.000 гледачи, со што и го донесе на Британија првото злато во атлетика на Игрите
Останати галерии