ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Кашмирец лови риба во водите на езерото Дал, во студено зимско утро во Сринагар. Најстуденото време во северна Индија за најмалку 44 години, ги однесе животите на над 100 бездомници.
Останати галерии