ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Настапот на актерот Чанинг Татум и неговата сопруга актерката Џена Дјуан за време на добротворното шоу „Песни од сребрениот екран“ за собирање на финансиски средства за Фондот за тропски шуми во Карнеги Хол во Њујорк
Останати галерии