ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Група посетители гледа кон куполата на американскиот Капитол во Вашингтон. Новиот 113. Конгрес ќе се состане утре, подготвен да земе нов залет во справување со голем број проблеми, како контрола на оружјето, имиграцијата, даночни реформи и рекорден американски долг
Останати галерии